Živý kraj prezentoval náš region na ITF Slovakiatour Bratislava 2018

Živý kraj prezentoval náš region na ITF Slovakiatour Bratislava 2018
Regionální destinační agentura Živý kraj prezentovala nabídku turistických cílů Karlovarského kraje na 24. mezinárodním veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour v Bratislavě, který se konal ve dnech od 25. do 28. ledna 2018.

Na stánku agentury CzechTourism se mimo jiné představily také Léčebné lázně Jáchymov, a.s. a Léčebné lázně Mariánské lázně a.s.

Návštěvníci informačního pultu Živého kraje projevovali zájem především o informace k nabídce volnočasových aktivit během svých léčebných pobytů v západočeském lázeňském trojúhelníku. Další skupinou zájemců byli milovníci cyklistiky, na které čeká při návštěvě Karlovarského kraje více jak 2000 km značených cyklistických tras, a v neposlední řadě rodiny s dětmi, které zajímaly tipy na trávení rodinné dovolené.

Turisté oceňovali zejména jedinečnou koncentraci lázeňských míst a historických památek v Karlovarském kraji i specifickou přírodu Krušnohoří a Slavkovského lesa. Mnozí návštěvníci veletrhu zmiňovali osobní vzpomínky na svá vojenská léta strávená v našem regionu s tím, že i po letech se k nám opakovaně a rádi vracejí.

Zdroj: Živý kraj

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!