V Mlýnské strouze se v Plzni cvičí jóga

V Mlýnské strouze se v Plzni cvičí jóga
Máte chuť si protáhnout tělo v centru města a v hezkém prostředí Mlýnské strouhy? Instruktorky Evropské Federace Jogy Andrea Caltová a Renata Hajská pořádají pod patronací starosty MO Plzeň 3 Davida Procházky v prostředí Mlýnské strouhy lekce jógy zdarma. 

Ty budou probíhat ve dnech 23.8., 28.8, 4.9. a 11.9. vždy v čase od 16.30 do 18.00 hodin.

„Jóga je velmi oblíbená a lekce zdarma určitě přilákají nejen nové zájemce, ale také přispějí k oživení veřejného prostoru. Jsem velmi rád, že jsem mohl této akci udělit svoji záštitu a do Plzně tak připutují tyto v jiných městech oblíbené a hojně navštěvované kurzy“, říká starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka.

Není bez zajímavosti, že jóga je univerzální cvičení a patří mez zdravé trendy - cvičit ji mohou děti, mladí lidé, lidí v aktivním věku, senioři, zdraví i nemocní. Cvičení pročišťuje tělo, zvyšuje odolnost organismu a funkci centrální nervové soustavy. Posiluje a protahuje celé tělo, uvolňuje, zbavuje stresu, navozuje vnitřní klid a celkovou vyrovnanost, nabíjí energií a životním elánem a má další nesčetné výhody.

Pokud máte zájem, dostavte se v uvedených termínech a hlavně - karimatky na cvičení si vezměte s sebou. Instruktorky se na Vás těší a upozorňují, že v případě nepříznivého počasí lekce odpadá.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!