Viktoriáni se znovu sejdou 3. ledna, přípravu zahájí funkční testy

Viktoriáni se znovu sejdou 3. ledna, přípravu zahájí funkční testy
Hráči se poprvé sejdou 3. ledna při funkčních testech, doma sehrají tři přátelské zápasy a pak je čeká dvoutýdenní soustředění ve španělské Málaze.

Vše odstartují tradiční funkční testy, které prověří fyzickou připravenost viktoriánů na pokračování sezony. Ty se budou v prostorách Doosan Areny konat 3. a 4. ledna.

Tým trenéra Pavla Vrby pak bude dvoufázově trénovat ve vlastním tréninkovém areálu v Luční ulici, kde také sehraje trojici přátelských zápasů. Postupně se utká s Ústím nad Orlicí, Sokolovem a Ústím nad Labem.

20. ledna pak tým odletí na tradiční soustředění do Španělska, které se tento rok bude konat v Málaze a bude trvat celkem 14 dní. Na něm Viktoria odehraje čtyři přátelské zápasy proti zahraničním soupeřům, jejich jména jsou momentálně v jednání a odhalena budou později.

Ze soustředění se vrátí 2. února a již následující víkend je čeká 20. kolo FORTUNA:LIGY na hřišti Mladé Boleslavi. Následuje duel Evropské ligy s Dinamem Záhřeb, který se v Doosan Areně odehraje ve čtvrtek 14. února od 21.00. Informace o prodeji vstupenek budou zveřejněny na začátku ledna.

Rozpis přípravy

3. + 4. ledna: Funkční testy
8. ledna: FCVP vs. Ústí nad Orlicí (Luční ulice)
12. ledna: FCVP vs. Sokolov (Luční ulice)
17. ledna: FCVP vs. Ústí nad Labem (Luční ulice)
20. ledna: Odlet na soustředění do Malagy
23. ledna: První zápas ve Španělsku
24. ledna: Druhý zápas ve Španělsku
28. ledna: Třetí zápas ve Španělsku
1. února: Čtvrtý zápas ve Španělsku
2. února: Návrat ze soustředění

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!