V opilosti bojovala proti Satanovi a upírům, zdemolovala vinotéku. Kolik v sobě měla promile?

V opilosti bojovala proti Satanovi a upírům, zdemolovala vinotéku. Kolik v sobě měla promile?
Žena z Nového Lískovce rozházela na silnici inventář z vinotéky, bráníc se před údajnými upíry a Satanem. Případ vyvolal značný rozruch a žena byla převezena do psychiatrické nemocnice. Strážníci a Brněnské komunikace následně uklidili silnici.

Neobvyklý případ narušení veřejného klidu měl minulý týden zajímat brněnské strážníky. Žena z Nového Lískovce totiž rozhodila na silnici inventář z vinotéky, která se nedávno uzavřela. Tvrzením, že tímto způsobem bojuje proti upírům a Satanovi, způsobila značné rozruch a výsledkem byl její převoz do psychiatrické nemocnice.

Napadení útokem upírů se žena rozhodla bránit na konci minulého týdne zhruba ve dvě hodiny ráno. V tu dobu se pustila do demolice vybavení vinotéky, která se nachází v Novém Lískovci. Svědek jejího nezvyklého chování přivolal městskou policii, která přijela na místo akce.

Po příjezdu strážníků našli zmatenou ženu, která se pohybovala mezi rozbitými židlemi, paletami a dřevěnými klíny. 'Hlídce vysvětlovala, že se snažila ubránit před satanem a upíry a rozhodit palety a klíny do prostoru kolem sebe vyhodnotila jako nejlepší způsob ochrany,' uvedla mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Strážníci vzhledem k ženině psychickému rozpoložení přivolali záchranáře. Na žádost záchranářů provedli dechovou zkoušku, která ukázala 1,22 promile alkoholu. Sanitka následně ženu převezla do psychiatrické nemocnice, jejím případem se bude zabývat správní orgán.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!