V Holýšově otevřelo nové odběrové místo. I bez objednání

V Holýšově otevřelo nové odběrové místo. I bez objednání
Společnost Dopravní zdravotnictví a.s. provozující síť Poliklinik AGEL otevřela nové odběrové místo v Holýšově.

Slavnostní otevření proběhlo za účasti ředitelky laboratoří Dopravního zdravotnictví a.s. Martiny Štolové a ředitele Odboru laboratoří skupiny AGEL a.s. Tomáše Guckého. Ti přivítali zástupce města Holýšov v čele se starostkou Alenou Burianovou, lékařů z Holýšova a blízkého okolí. „Jsme rádi, že se nám podařilo otevřít další odběrové místo v Plzeňském kraji a jsme tak blíže klientům, kteří již nemusejí dojíždět do vzdálenějších míst. Naším cílem je rozšířit dostupnost odběrových míst pod značkou AGELLAB pro co nejširší klientelu,” říká ředitelka laboratorního komplementu Martina Štolová.

Nově odběrové místo se nachází ve zdravotním středisku v ulici Příčná 236 v Holýšově a odběry krve pro následné laboratorní vyšetření zde zdravotníci provádějí každý všední den dopoledne od 7:00 do 12:00 hodin. Na odběrové místo mohou zájemci přijít bez předchozího objednání, termín je ale možné si také předem rezervovat pro konkrétní datum a čas. Stačí zavolat na telefonní číslo 601 521 233.

Odběrové místo v Holýšově zajišťuje veškeré odběry k následné komplexní analýze v oborech klinická biochemie, klinická hematologie, lékařské mikrobiologie, imunologie a alergologie, lékařská genetika, molekulární biologie a cytogenetika, klinická toxikologie a farmakologie. Zároveň je toto odběrové místo možné navštívit a uplatnit zde zakoupené vouchery s laboratorními vyšetřeními z našeho e-shopu vysetreni.agel.cz, kde zájemci naleznou spoustu testů pro prevenci vašeho zdraví.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!