Užijte si film Dítě Bridget Jonesové ve středu na Ladies Night v Cinema City Plzeň

Užijte si film Dítě Bridget Jonesové ve středu na Ladies Night v Cinema City Plzeň
Legendární smolařka Bridget Jonesová je zpět i se svými životními trampotami. Očekávaný snímek, kde bude Bridget řešit „nečekaný problém“ v podobě svého potomka se řítí do kin!

Dámy, nečekejte  a vychutnejte si ho se svými kamarádkami v předpremiéře na akci Ladies Night v multiplexech Cinema City! 13. a 14. září 2016 vás tak ve vybraných kinech (v Plzni ve středu) čeká mimo projekce filmu i welcome drink, bohatá tombola a zajímavý doprovodný program.

Slavnou Bridget Jonesovou znáte jistě téměř všechny. Problémy, které přináší každodenní život této slavné smolařky, se jistě staly i nejedné z vás. Bridget se však nevzdává a má před sebou další životní výzvu v podobě neočekávaného potomka. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když vůbec netuší, kdo je otec. Pokračování životního příběhu této hrdinky si nesmíte nechat ujít! Obvolejte kamarádky a rezervujte si včas svoje místa na zářijové Ladies Night v Cinema City! 

V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hod. ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hod. pak zajímavý doprovodný program a bohatá tombola v sále. Sladkou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Dítě Bridget Jonesové, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!