Tip na knihu: Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech

Tip na knihu: Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech
Po knize Červi v hlavě, kde byla Karin Novotná jednou ze čtyř autorek a autorů, vydává nakladatelství Golden Dog její další, tentokrát již samostatné dílo.

Kniha Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech je dvanáctý svazek edice Zrnka temnoty, kterou Golden Dog na český trh přináší kratší příběhy jak českých, tak zahraničních autorů. Každá kniha představuje novelu jiného autora, kdy by počet stran neměl překročit sto padesát klasického „malého“ formátu, v němž jsou knihy Golden Dog vydávány.

Karin Novotná pochází z Brna, ale před ruchem velkoměsta utekla do zámeckého parku v srdci Vysočiny.  V Olomouci vystudovala českou filologii se zaměřením na editorskou práci a četla hory knih, což vlastně dělá doteď. Odkojená Kingem zjistila, že ačkoli ji čas od času popadne touha napsat něco „nekrvavého“, končí to motyčkou v něčí lebce.

A o čem že je kniha Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech?

Víte, jak to chodí. Základka je jako zlý sen, obzvlášť když jste knihomolka na prahu puberty a vypadáte trochu jinak než ostatní. Snažíte se zapadnout, anebo těch pár let alespoň přežít. Rebeka věří, že už ji nic nepřekvapí. Pak se ale ukáže, že tu největší bitvu má teprve před sebou.

Stačí jedno podivné setkání a už nikdy se nebude dívat na oblohu jako dřív. V bouřkových mračnech se totiž ukrývá něco daleko temnějšího než déšť, hromy a blesky. Proti čemu vlastně bojuje? A existuje způsob, jak to zastavit?

Možná si nakonec bude přát, aby ta bouře nikdy neskončila… 

Edice Zrnka temnoty přináší různorodé příběhy a kniha Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech je toho krásným důkazem. Karin Novotná se nebála spojit fantasy prvky s temným monster hororem, který skvěle pracuje s postavami a jejich emocemi. A právě tohle od ní dostanete.

Okřídlení tvorové v bouřkových mračnech je na trhu od 30. října 2023.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/okridleni-tvorove-v-bourkovych-mracnech/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!