Tady jsou 3 důvody proč pořídit elektrickou nosní odsávačku pro vaše miminko

Tady jsou 3 důvody proč pořídit elektrickou nosní odsávačku pro vaše miminko
Nosní odsávačka by neměla chybět v základní výbavě pro vaše miminko.

Správné dýchání je pro miminko velmi důležité, protože posiluje imunitu, má vliv na klidný spánek a působí na psychickou kondici vašeho dítěte. Miminka sami smrkat neumí a do pátého měsíce navíc dýchají pouze nosem. Na trhu můžete vybírat z mnoha druhů odsávaček. Maminky však nejčastěji kupují elektrické odsávačky hlenů na baterie. Proč?

Šetrnost a bezpečí pro vaše miminko

Díky měkkým silikonovým nástavcům se vyvarujete poškození a podráždění nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné varianty odsávaček nemusí vždy zajistit bezpečnou manipulaci

Praktická pro vás

Díky bateriím je použití odsávačky flexibilní a vhodné na cesty. Můžete ji použít doma, na procházce, na návštěvě, u doktora i na dovolené, protože jí není potřeba zapojovat do zásuvky. Díky ergonomickému designu je navíc lehká a pohodlně uchopitelná, což oceníte u akčnějšího miminka.

Všestranné využití a velký výkon

Elektrické nosní odsávačky na baterie vám pomohou bojovat nejen proti rýmě a ucpaného nosu, pomáhají také při prevenci chřipky nebo v boji proti alergiím. Při koupi odsávačky oceníte také její výkon a technologické provedení. Dnešní odsávačky zvládnou až tisíc odsátí a potom lze baterie jednoduše vyměnit. Přitom jsou maximálně tiché a bezpečné.

Další užitečné rady naleznete na stránce JAK VYBRAT ODSÁVAČKU HLENŮ.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!