Studio J&A jde po hlavě do všeho, i do charity

Studio J&A jde po hlavě do všeho, i do charity
Charitativní týden Daruj srdcem podporuje i plzeňské pohybové studio J&A. Přestože oficiálně začíná benefice v pondělí 3. dubna, studio zahajuje již v neděli, a to charitativním Dnem pro zdraví. Proč již s předstihem, na to jsme se zeptali Aleny Rauové a Jiřiny Hůrkové, majitelek studia.

Co vás přivedlo k podpoře dětí z Centra HÁJEK?

Známe se s lidmi, kteří organizovali loňskou sbírku ve farmářském obchodě U Lidušky. Nadchlo nás, kolik lidí se dokázalo nezištně spojit a hmatatelně pomoci. Naše studio je místem, kde se násobí pozitivní energie. Přišlo nám logické nabídnout své síly a přispět tak dobré věci. Všechni naši lektoři ve studiu nadšeně souhlasili. Známe i naše klienty. Scházejí se u nás nadšenci s otevřenými srdci. 

Jak chcete sbírce pomoci?

U nás doslova platí, že se pořádně zapotíme. A už se na to všichni těšíme! V neděli začínáme už v 13:30 hod. Dnem pro zdraví, a od pondělí pokračujeme sérií cvičení. Zveme každého. Máme připraveny speciální hodiny jógy, indoor cycling, pilates či jumping. Budeme se také věnovat zdravé stravě a například během úterního odpoledne si můžete nechat změřit obsah tuku v těle speciálním přístrojem. Kompletní kalendář týdne Daruj srdcem najdete na www.obchodulidusky.cz/kalendar

Po celý týden bude v našem studiu umístěna sbírková kasička, do které poputuje i část vstupného a výtěžek úterní ochutnávky Šmakounů. Těšíme se na každého, kdo chce spojit příjemné s užitečným. Udělejte spolu s námi něco pro své zdraví a podpořte ty, kteří se bez naší pomoci neobejdou. S úsměvem na vás čekáme v našem plzeňském studiu v ulici U Trati 33. 

Děkujeme za rozhovor. Přejeme pohybovému studiu J&A a celé benefici plné sbírkové kasičky!

www.studiojaa.cz
Den pro zdraví v J&A

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!