Sokolov: Osobnosti budou čtyři, zazpívá Jakub Smolík (TV Západ)

Sokolov: Osobnosti budou čtyři, zazpívá Jakub Smolík (TV Západ)
Letošní ocenění významných osobností města Sokolova proběhne v podobném duchu jako v předchozím roce s jednou velkou změnou. S ohledem na 41 nominací nakonec Rada města vybrala namísto tří hned čtyři osobnosti, které získají ocenění.

„Dvacátého čtvrtého dubna se uskuteční v divadle Městského domu kultury vyhlášení Osobnosti města Sokolova. Chtěla bych vás všechny co nejsrdečněji pozvat, abyste na tento večer přišli, protože opravdu bude stát za to. Dnes vám samozřejmě nemohu říci, kdo obdrží Osobnost. Budou to čtyři osobnosti. Musím říci, že mám velkou radost, protože to jsou opravdu osobnosti. Přijďte se podívat. Jako kulturní vystoupení bude Jakub Smolík. Přijďte se prostě podívat na nejdůstojnější akci, která je, myslím, poděkováním směrem k lidem, kteří pro město něco dělají, kteří ho zviditelnili, a kteří si naši úctu opravdu zaslouží,“ pozvala všechny místostarostka Sokolova Renata Oulehlová.

Během slavnostního galavečera budou také promítnuty medailonky jednotlivých osobností. Akce začíná v 17 hodin a vstupenky jsou k vyzvednutí v sokolovském Infocentru.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!