Slavné Slip-on Vans využijete klidně i na podzim

Slavné Slip-on Vans využijete klidně i na podzim
Blíží se zima, nicméně venku to ještě vypadá, že počasí vydrží nějakou tu dobu vcelku solidní.

Chladno bývá často pouze po ránu, a tak si neoblékáme nějaké hodně teplé outfity. Většinou postačí pouze dlouhé kalhoty, tričko či košile a nějaká ta mikina. když je opravdu hodně nízká teplota, není problém zvolit také tenčí bundu, případně mikinu doplnit o slušivou vestu. Alternativ je zkrátka vcelku dostatek. Podobně je to také s botami. Vystačíte s jednoduchými modely. Typické jsou třeba Slip-On Vans. Tyto boty jsou velmi pohodlné, jednoduše se nazouvající a stylové. Ostatně původně skejtová značka Vans působí úspěšně na trhu již od 70. let minulého století. Dnes je k dispozici v mnoha zajímavých variacích a designově neskutečně ohromí. Vždyť zmiňovaná značka spolupracovala s takovými módními ikonami, jimž jsou třeba Takashi nebo Karl Lagerfeld. V jakých podobách lze dnes Slip-On Vans sehnat?     

Vans Classic Slip-On jako sázka na tradici

Naším prvním tipem jsou boty Slip-On Vans Classic. Vyznačují se klasickou konstrukcí podobně jako i další boty tohoto typu. Výbornou volbou je tato variace především se standardní podrážkou v bílé barvě, která je kombinována s látkovou součástí boty. Její barva je jemně béžová, nicméně zapomenout nelze ani na viditelné čtverečkové části. Ty už tvoří čtverečky černé barvy a právě béžové. Boty jsou sice poměrně nápadné, nicméně nepůsobí nijak drsně. 

Jemné Slip-on ComfyCush

Ženskou smyslnost bezesporu podtrhnou boty nějaké typické jemné barvy. Hodně oblíbená je v tomto ohledu růžová. Boty Slip-on ComfyCush splní veškeré požadavky na komfort a elegantní vzhled. Podrážka těchto bot je bílá a vyznačuje se černým pruhem v horní části. Jinak jsou celé boty růžové. Samozřejmě nechybí ani nápis Vans, které prostě k těmto botám patří. 

Classic Slip-On Pride v záři pestrých barev

Pokud patříte mezi vyznavače barevných bot, pak určitě můžete vsadit na model Classic Slip-On Pride. Tyto boty jsou typické především kombinací hned několika barevných odstínů. Jsou jimi konkrétně žlutá, hnědá a červená barva. Všechny tři spolu dokonale kontrastují a vytváří moc hezký dojem. Když se ke všemu přidá ještě tradiční bílá podrážka, celek nevypadá nijak špatně. Boty jsou ideální pro lidi, již chtějí zaujmout. Díky barevným kombinacím si tím můžete být v podstatě jistí.  

Modré Classic Slip-On 9

Určitě i tyto boty dokážou upoutat pozornost. Nejsou tak pestré jako předchozí model, nicméně hodí se k mnoha různým outfitům. Výborné jsou právě modré boty tohoto typu. Klasikou u nich je také bílá podrážka s tmavým horním lemem. Obojí k modré barvě bot perfektně padne. A kde takovouto obuv sehnat? Výbornou volbu představuje katalog Flexdog, kde najdete jak modely obuvi značky Vans, tak i dalších známých výrobců.

Zdroj obrázku: Kanchana P / Shutterstock.com

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!