Sbírce DARUJ SRDCEM se dostalo požehnání

Sbírce DARUJ SRDCEM se dostalo požehnání
V pondělí 3. dubna byla zahájena charitativní sbírka DARUJ SRDCEM ve prospěch Centra HÁJEK. V Plzni na Roudné v obchodě U Lidušky se sešla řada kmotrů a benefici požehnal i P. Robert Bergman.

Letošní ročník sbírky DARUJ SRDCEM je již druhým v pořadí. Z výtěžku loňského ročníku se podařilo zakoupit terapeutickou židličku, letos chtějí organizátoři benefice získat co nejvíce  prostředků na nákup speciálního terapeutického pásu.

"Až do pátku 7. dubna zveme všechny příznivce dobrých skutků nejen do našeho farmářského obchodu na Roudné, ale i k našim patronům, kteří s námi letos sbírku organizují. Těšíme se na vás U Lidušky, v lékárně v Bezovce, v pohybovém studiu J&A a v Galerii Slovany dokonce na dvou místech - v obchodě s pánskou módou Giorgio Fashion a ve Fitness Galerii. Na každém z těchto míst je připraven na každý den bohatý program, od ochutnávek, přes poradenství až po setkání se známými osobnostmi," říká Iveta Churavá, zakladatelka charitativního týdne. "Věříme, že bude letošní ročník úspěšný. Zahájení bylo nádherné, sešli se lidé, kteří svoji podporu myslí skutečně od srdce. Potěšila nás i podpora Miroslava Brabce, starosty našeho městského obvodu. Požehnání pátera Bergmana bylo krásnou tečkou. Jeho empatie a lidskost nás vždy nesmírně povzbudí. "

Sbírku DARUJ SRDCEM lze podpořit i zasláním finančních prostředků na transparentní účet Centra HÁJEK - 6775441001/5500, variabilní symbol 0417. Organizátoři benefice všem předem děkují.

www.centrumhajek.eu
www.obchodulidusky.cz

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!