Přijďte na seminář o evropské územní spolupráci v našem kraji

Přijďte na seminář o evropské územní spolupráci v našem kraji
Eurocentrum Karlovy Vary ve spolupráci s partnery zve všechny zájemce ve čtvrtek 15. února 2018 od 9:30 hodin do budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje na seminář s názvem "Evropská územní spolupráce v Karlovarském kraji", který se zaměří především na přeshraniční aktivity s Bavorskem a Saskem.

Akce poskytne bilanční zhodnocení uplynulého období, dále cenné rady a informace o tomto druhu spolupráce do dalších let. Součástí bude rovněž prezentace úspěšných přeshraničních projektů v Karlovarském kraji.

Seminář je vhodný pro všechny, kteří uvažují o možnostech podpory aktivit vznikajících ve spolupráci s německým partnerem, ale i pro ty, které zajímá, jaké projekty v Karlovarském kraji s touto dotační podporou již vznikly. Účastníci se mohou snáze zorientovat v problematice a zároveň konzultovat konkrétní projekt se zástupci příslušných programů či institucí.

Účast na akci je bezplatná, nicméně je nutná registrace předem, a to do 12. února pomocí formuláře nebo prostřednictvím e-mailu: hana.brozova@mmr.cz. Kapacita je omezena. Pro další informace k semináři kontaktujte oganizátorku Hanu Brožovou (mob. 734 418 535).

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!