Přichystejte se na jaro s trendovou obuví na platformě

Přichystejte se na jaro s trendovou obuví na platformě
Zima se blíží ke svému konci a všichni již netrpělivě vyhlíží první střípky jara. Na teplejší dny si pravděpodobně ještě chvíli počkáme. Nic nám ale nebrání se na jaro pořádně nachystat. Jarní bundu, nové kalhoty či lehkou mikinu již máte? A nezapomněli jste na nové boty?

Zapomeňte na těžké zimní boty, které jste posledních pár měsíců nosili každý den na nohou. S rostoucími teplotami se poohlédněte po lehčí obuvi, která nám pomůže zkrátit čekání na první jarní paprsky. A pokud sledujete trendy, tak víte, že obuv na platformě je pro letošní rok nutnou součástí botníku každé ženy.

Vyberte správný druh obuvi

Tak, jako u ostatních druhů bot i u těch na platformě platí, že si můžete vybírat ze spousty druhů a kategorií - ať už to budou kotníkové boty na platformě, sandály nebo pantofle či oblíbené tenisky na platformě nebo mokasíny na platformě.

Zvláště na jaro se zaměřte na mokasíny a tenisky. Dámské mokasíny na platformě se díky svému osobitému a elegantnímu stylu hodí k jarnímu kabátku, slušivým kalhotám či sukni a jednoduchém svetru či tričku. Měly by být kombinovány ideálně s ležérnějším či formálnějším stylem oblečení a ostudu s nimi neuděláte ani na pracovní schůzce nebo slavnostní večeři.

Oproti tomu teniskami na platformě se můžete pochlubit téměř v každé příležitosti. Tato každodenní obuv se pyšní nejen jednoduchým, ale také sportovnějším stylem a záleží jen na vás, jaké si ke svému looku vyberete.

Tenisky ve sportovním stylu si obujete ve chvíli, kdy se chcete cítit co nejpohodlněji. Hodí se jak k legínám nebo jakýmkoliv kalhotám, tak i k volnějším riflím. U těchto tenisek záleží především na jejich barvě, materiálu a struktuře, ale obecně platí, že je můžete snadno kombinovat s čímkoliv. Důležité je, že se v nich budete cítit dobře!

Image title

Na barvách záleží!

Při výběru obuvi na platformě, ale i jakékoliv jiné myslete na to, že základem ženského botníku by měly být alespoň jedny boty bílé barvy a jedny boty černé barvy. A pokud k nim přidáte obuv v hnědé barvě, nebudete se muset ráo rozmýšlet nad kombinacemi s outfity a jednoduše zvolíte ty, které budou barevně ladit nejvíce.

Neutrální barvy vás nudí a neustále oblékáte výrazné barevné outfity? I na toto máme řešení! Na rieker-eshop.cz najdete dámské boty v růžové, žluté, zelené, červené nebo modré barvě! A kdy jindy tyto boty nosit, než v rozmanitých jarních dnech, když se příroda probouzí a všechno kolem kvete a hraje barvami. Tak se nechte svést na pestrobarevné vlně i vy a upusťte uzdu své fantazie! Jaro je krátké a jen jednou za rok, tak si je užijte naplno!

Image title

Už víte, jakou obuv na platformě si vyberete? A nebo zůstanete u klasiky a půjdete po normálních teniskách tebo mokasínách? A co takhle udělat kompromis? Kromě bot na platformě si můžete vybrat boty na klínku nebo na podpatku. Tak si vyberte ty, které vám nejvíce padnou do oka.

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografií: Inzerent

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!