Praha 13 připravila kurzy angličtiny pro seniory

Praha 13 připravila kurzy angličtiny pro seniory
Městská část Praha 13 připravila pro seniory pravidelnou výuku angličtiny v Kulturním domě Mlejn.

Senioři se mohou přihlásit jak do kurzů pro začátečníky, tak pro pokročilé. Nad celou akcí převzal záštitu starosta David Vodrážka a radní Aneta Ečeková Maršálová.

„Jsem velice rád, že opět můžeme pozvat seniory Prahy 13 na jazykové kurzy do Mlejna a věřím, že o pravidelné vzdělávání bude opět velký zájem. Účastníci si mohou vybrat výuku podle svých znalostí, jsou připraveny kurzy pro začátečníky i pokročilé. Kurzy jsme koncipovali tak, aby byly seniorům finančně dostupné. Přeji všem příjemně strávený čas a hlavně radost ze studia,“ řekl starosta Prahy 13 David Vodrážka.
„Samotná výuka bude probíhat v malých desetičlenných skupinkách, aby byla co nejefektivnější a účastníci tak měli maximální prostor a čas. Jedna lekce vyjde na padesát korun a to především pro seniory je v současné době cena více než příznivá,“ dodala radní Aneta Ečeková Maršálová.

Výuka pro začátečníky i pokročilé je vždy v úterý od 13:00 do 15:00 hodin. V případě zájmu se, prosím, přihlaste e-mailem  marsalovaa@praha13.cz . Platba na 10 lekcí předem, tedy 500 Kč, proběhne na první hodině přímo lektorce anglického jazyka.

Učebnici si každý účastník kurzu uhradí sám a může se tak k angličtině vracet i později.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!