Ostrov: Policejní akce odhalila dva řidiče pod vlivem návykových látek

Ostrov: Policejní akce odhalila dva řidiče pod vlivem návykových látek
Policejní akce „Úklid“ v Ostrově. Policisté dále zjistili u jedné nezletilé a jedné mladistvé osoby požití alkoholických nápojů (0,66 a 0,71 promile alkoholu). Ty byly následně předány rodičům. Podobné akce budou i nadále pokračovat.

Předposlední školní den 29. června 2017 proběhla v Ostrově od 17:00 hodin do 24:00 hodin policejní akce pod názvem Úklid.

Policejní akce byla rozdělena do tří částí. V první části na kontrolu okolí heren se zaměřením na obtěžování občanů a narušování občanského soužití, zejména rušení nočního klidu a požívání alkoholických nápojů na místech, kde je to zakázáno. Ve druhé části policisté kontrolovali okolí ubytoven a restauračních zařízení se zaměřením na konzumaci alkoholických nápojů na místech, kde je to zakázáno a rušení nočního klidu. Ve třetí části se policisté zaměřili na dodržování bezpečnosti a plynulosti v silničním provozu.

Akce se účastnilo na desítku policistů. Celkem policisté zkontrolovali více jak pět desítek osob a na dvě desítky vozidel. Uložili celkem 4 blokové pokuty a zjistili u dvou řidičů jízdu pod vlivem OPL. Dále zjistili u jedné nezletilé a jedné mladistvé osoby požití alkoholických nápojů (0,66 a 0,71 promile alkoholu). Ty byly následně předány rodičům.

Podobné akce budou i nadále pokračovat.

nprap. Zuzana Týřová

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!