Olympijská zábava pro celou rodinu ve Stodůlkách

Olympijská zábava pro celou rodinu ve Stodůlkách
DDM Stodůlky pořádá 12. ročník Rodinných sportovních her. Hry obsahují různé sportovní disciplíny, které musí splnit tým složený z dítěte a člena rodiny. Inspirací je letní Olympiáda. Registrace probíhají online, počet účastníků je omezen. Akce je vhodná pro děti od 3 let.

DDM Stodůlky pořádá 17. května 2024 od 15:30 již 12. ročník Rodinných sportovních her. Koncept Rodinných sportovních her se skládá z týmového družstva – dítě + rodič/prarodič/jiný člen rodiny, přičemž každý člen družstva musí splnit veškeré sportovní disciplíny. Pokud oba proplují disciplínami bez zaváhání, tak si na konci doběhnou pro vytouženou odměnu.

A jelikož si připomínáme letní Olympijské hry, tak se podle toho odráží i skladba jednotlivých disciplín. V tuto chvíli nechceme prozrazovat vše, ale můžeme vám napovědět, že se dotkneme tradičních odvětví, které můžete znát i z minulých ročníků Rodinných sportovních her, ale také vám připravíme úplné novinky. Zaběháme si, zacvičíme si, zastřílíme si, zatancujeme si, zaskáčeme si, zakopeme si.

Oficiální starty jsou rozděleny do 7 časových bloků. Na webových stránkách www.ddmstodulky.cz si vyberte čas, který vám vyhovuje, a přihlaste se přes klientský účet. Vždy počítejte s 30minutovým předstihem kvůli registraci v místě konání a společné rozcvičce. Při registraci zároveň obdržíte do rukou soutěžní kartu a drobné občerstvení. Počet družstev na jednotlivé časy bude kapacitně omezen, stejně tak doprodej na místě.

Akce je vhodná pro děti od 3 let, na své si ale jistě přijdou i starší předškolní a školní děti. Akce se koná v rámci Koncepce rodinné politiky MČ Prahy 13.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!