Nové očkovací místo v kraji se otevře ve Františkových Lázních a v Karlových Varech

Nové očkovací místo v kraji se otevře ve Františkových Lázních a v Karlových Varech
Ve Františkových Lázních najdou nově očkovací místo všichni zájemci, kteří se chtějí nechat očkovat proti COVID-19. Svou činnost místo zahájí od 16. prosince 2021 v prostorách Lázeňské kliniky, jež sídlí v 1. patře budovy Aquafora, ulice 5. května 469/19.

Provozní doba očkovacího místa se plánuje zatím od úterý do čtvrtka v době 15:30 – 18:30 hodin. „Lidé v našem kraji tak budou mít další možnost, kde mohou očkování absolvovat. K dispozici bude vakcína výrobce Pfizer/BioNTech a Moderna. Děkuji všem, kteří se do příprav zprovoznění očkovacího místa zapojili,“ uvedla MUDr. Dagmar Uhlíková, lékařská ředitelka Karlovarské krajské nemocnice a krajská koordinátorka očkování. Registrovat se na očkování mohou zájemci prostřednictvím centrálního rezervačního systému: https://crs.uzis.cz/

Další očkovací místo se také otevírá v Karlových Varech. Vakcinaci registrovaných zájemců zahájí karlovarská ambulance praktických lékařů na Růžovém Vrchu (Medikeo Ambulance s.r.o., Vodárenská ulici 756/10). 

Provozní doba očkování je stanovena od úterý do pátku od 15:00 do 19:00 hodin. Rezervace očkování v tomto očkovacím místě je možná od pondělí 13. prosince.


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!