Moser slaví zahraniční úspěch, český křišťál mohou zákazníci obdivovat v londýnském obchodním domě Harrods

Moser slaví zahraniční úspěch, český křišťál mohou zákazníci obdivovat v londýnském obchodním domě Harrods
Výrobky tradiční karlovarské sklárny Moser jsou nově k vidění ve slavném obchodním domě Harrods v Londýně. Společně s britskou firmou Carrs Silver Sheffield sklárna představuje své nadčasové produkty, jako je např. váza Montagne nebo nápojový set Paula, v kombinaci se stříbrnými příbory. Spojením produktů dvou rodinných podniků s hlubokými historickými kořeny vzniká unikátní expozice s nádechem luxusu a noblesy.

Prestižní obchodní dům Harrods patří mezi ikonická místa Londýna. Běžně zde nakupují slavné osobnosti nebo členové královské rodiny. Sklárna Moser je zastoupena v Harrods díky svému obchodnímu partnerovi britské rodinné firmě Carrs Silver Sheffield, která se specializuje na výrobu silverware neboli luxusních stříbrných příborů. 

„Je pro nás velkou ctí, že si nás zástupci Carrs Silver Sheffield vybrali pro tuto spolupráci. Na vystavenou kolekci máme ze strany zákazníků velmi pozitivní reakce, do budoucna určitě plánujeme rozšířit nabídku produktů,” komentuje spolupráci generální ředitel sklárny Moser Pavel Mencl. 

V Harrods tak lze nyní zakoupit klíčové kolekce sklárny Moser např. vázy Carole a Montagne nebo nápojové kolekce Papež, Sonnet, Bar a Paula. Poslední zmíněný nápojový soubor je pro svou nadčasovou eleganci oblíben i u královské rodiny, konkrétně u královny Camilly, která jej obdržela jako oficiální dar při setkání manželek evropských velvyslanců. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!