Lukostřelci budou o víkendu v Plzni na Dynamu ZČE bojovat o republikové medaile

Lukostřelci budou o víkendu v Plzni na Dynamu ZČE bojovat o republikové medaile
O tomto víkendu 22. – 23. 8. 2015 se bude v Plzni, na fotbalovém hřišti TJ Dynamo ZČE (Lobezská 22), konat 81. mistrovství republiky dospělých a 24. mistrovství republiky dorostu v terčové lukostřelbě.

Přihlášeno je rekordních 174 účastníků (118 dospělých a 56 dorostu) z 24 klubů. Soutěž jednotlivců proběhne v deseti kategoriích. V divizi reflexní luk v kategoriích muži, ženy, senioři, seniorky, junioři, juniorky, kadeti, kadetky a v divizi kladkový luk muži a ženy. Na programu jsou také soutěže družstev a smíšených dvojic (mix týmy). Plzeňský kraj bude mít na startovní listině zastoupení z těchto klubů: LK ARCUS Plzeň, 1. LK Plzeň 1935, LK Rokycany a TJ Spartak Chrást. Z Karlovarského kraje přijedou závodníci z TJ ESKA Cheb a SK Slavia Karlovy Vary. 

Slavnostní zahájení domácího šampionátu proběhne v sobotu v 8 hodin ráno. Od 9.00 se rozběhne kvalifikace půlhodinovým oficiálním tréninkem. Odpoledne, cca od 14 hodin, bude závod pokračovat eliminacemi. O medailích se rozhodne v neděli, kdy budou na programu finálové souboje ve všech kategoriích. Opět od 8 hodin ráno. Předpokládaný čas vyhlášení vítězů bude v 15 hodin. 


Domácí šampionát pořádá Český lukostřelecký svaz, závod technicky zabezpečuje LK ARCUS Plzeň.

                                                                                                                                                                                    Barbora Horáčková

Štítky: lukostřelbamčr

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!