Lídrem STAN pro komunální volby v Plzni bude Aleš Tolar

Lídrem STAN pro komunální volby v Plzni bude Aleš Tolar
Kandidátem na primátora Plzně bude v letošních volbách za hnutí Starostové a nezávislí Aleš Tolar, 45letý bývalý novinář, poslední čtyři roky starosta devátého městského obvodu Malesice.

„Plzeňské politické poměry jsou bohužel už řadu let neměnné. Leccos negativního o tom, jak fungují, jsem mapoval už za doby svého novinářského působení a v posledních letech jsem se o mnohém utvrdil i jako starosta. Desítky let stejné strany a stejní lidé provázaní s podnikatelským a kmotrovským zákulisí. Nemíním se s tím smířit. Průvan v tomto prohnilém prostředí můžou udělat jen noví lidé. Proto jsem se rozhodl v letošních komunálních volbách usilovat za hnutí STAN o zvolení kromě Malesic i na plzeňskou radnici,“ zdůvodňuje Aleš Tolar.

Hlavními tématy pro STAN bude určitě bezpečnost, čistota Plzně a také okolí plzeňských řek. „Myslíme si, že Plzeň ani zdaleka nevyužívá potenciál, který jí pět plzeňských řek dává jako prostor pro rekreaci a trávení volného času,“ říká Aleš Tolar.

„Kandidátku STAN v letošních volbách podpoří také Zelení, se kterými se programově shodujeme, především v otázkách kvality životního prostředí ve městě, dostupného bydlení, nebo dobudování nevyhovující infrastruktury pro cyklisty,“ dodává předseda oblastní organizace STAN Plzeň Václav Cinádr.


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!