Letní tenisky k zimnímu outfitu? Proč ne!

Letní tenisky k zimnímu outfitu? Proč ne!
Že nemáte chodit ven s holými kotníky vám nejspíš říkaly už vaše babičky. Trendy posledních let však hovoří jinak a tenisky se začaly těšit popularitě nejen během letních dní, ale také v zimě. Jak kombinovat letní obuv i mimo její hlavní sezónu, aby vám nebyla zima?

Vsaďte na vysoké ponožky

Jedním ze žhavých módních trendů posledních let jsou (nejen) pánské tenisky v kombinaci s vysokými ponožkami. Díky tomu můžete být po celý den ve své oblíbené a pohodlné obuvi a zároveň si dopřát teplo, po kterých nožky během chladných měsíců touží. Velkým trendem jsou pak vedle klasických bílých nebo černých ponožek ty barevné. Na ulici tak můžete potkat vystrojeného gentlemana v košili a oblekových kalhotách, ze kterých mu čouhají pestrobarevné a vzorované ponožky. Na podobný způsob nosí ponožky i dámy, které je často kombinují se tříčtvrtečními džínami.

Vyzkoušejte zateplené tenisky

Věděli jste, že existují zateplené tenisky? Ty se vyrábějí v nejrůznějším provedení. Některé jsou takříkajíc vycpané tenkou vrstvou kožíšku, jiné působí robustním dojmem a sahají až ke kotníkům. Setkat se také můžete s různými barvami, přičemž dominují zejména černá, bílá a šedá. Nicméně hitem letošní sezóny je bezpochyby černobílá kombinace.

TIP: Vyzkoušejte tenisky na zvýšené platformě. Díky tomu se trochu oddálíte od studené země a vaše nohy budou zase v o něco větším teple.

Orientujte se podle počasí

Tahle rada se sice netýká módy, avšak je zlatým pravidlem takřka každého šatníku. Jinými slovy: můžete se orientovat podle nejnovějších módních trendů, ale nezapomínejte na počasí. Vyrazit ven v teniskách, když zrovna panují třeskuté mrazy, totiž není zrovna nejlepší nápad. Nejen že by vám v nich rozhodně nebylo teplo, ale navíc byste si koledovali o zdravotní potíže. Tenisky proto vytáhněte jenom v případě, že je sucho a teploměr ukazuje alespoň pár stupňů nad nulou.

Jak může vypadat celý outfit?

Tenisky můžete kombinovat s nejrůznějšími prvky ze svého šatníku. V zimních měsících v nich však uděláte největší parádu ve chvíli, kdy je zkombinujete s džínami a tzv. bomberem. Jedná se o prošívanou a trochu „nafouknutou“ bundu, která působí spíše sportovním dojmem, nicméně skvěle jimi doplníte i elegantnější outfity. Maxibunda, upnuté džíny a letní tenisky spolu s vysokými ponožkami tak vykouzlí naprosto nadčasovou kombinaci, ve které se budete cítit komfortně a zároveň vám bude teplo.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!