Ladies Night v Cinema City Plzeň zve na pokračování trháku Mamma Mia

Ladies Night v Cinema City Plzeň zve na pokračování trháku Mamma Mia
S létem je tu i očekávané pokračování muzikálu Mamma Mia!, který se po deseti letech opět chystá ovládnout kina.

Již 18. a 19. července 2018 vás ve vybraných kinech Cinema City čeká speciální akce Ladies Night, která bude nabitá doprovodným programem a hlavně předpremiérou komedie Mamma Mia! Here We Go Again. Dámy, na nic nečekejte, obvolejte kamarádky a přijďte si užít dámskou jízdu ve společnosti vašich oblíbených postav muzikálu Mamma Mia! a hitů skupiny ABBA.

Přesně po dlouhých deseti letech přichází do kin pokračování oblíbeného muzikálu Mamma Mia!, ve kterém dostanete hned dva příběhy v jednom! První příběh vás vrátí do časů, kdy byla Donna (Meryl Streep) absolventkou univerzity, chtěla poznávat svět a netušila, že brzy narazí na tři civilizované mladíky a jeden necivilizovaný řecký ostrov a totálně se jí změní život.

Druhý příběh se odehrává deset let po událostech prvního dílu, kdy zcestovalejší a moudřejší Sophie (Amanda Seyfried) plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu, na který se samozřejmě sjedou všichni, včetně trojice jejích charismatických tatínků (Pierce Brosnan, Colin Firth a Stellan Skarsgard). Oba příběhy se rafinovaně proplétají a propojují písničkami švédského hudebního zázraku jménem ABBA.

Díky jedinečné akci Ladies Night se můžete těšit nejen na předpremiéru nového filmu, ale také na doprovodný program, který začíná ve všech kinech v 18:30 hodin. wellcome drinkem v předsálí. Před projekcí vás také čeká bohatá tombola v sále.

Tak nečekejte a zajistěte si svoje místo na letní Ladies Night ještě dnes! Místa jsou omezená. Vstupenky můžete zakoupit na pokladně kina nebo online zde.

Kina, ve kterých můžete Ladies Night navštívit:
18. července od 19:00 hod. - Cinema City Chodov, Cinema City Slovanský dům, Cinema City Liberec, 
            Cinema City Ústí n. Labem, Cinema City Pardubice

19. července od 19:00 hod. - Cinema City Plzeň, Cinema City Velký Špalíček, Cinema City Ostrava,            Cinema City Nový Smíchov  

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!