Ladies Night v Cinema City Plzeň nabídne ve středu předpremiéru komedie Trable o Vánocích

Ladies Night  v Cinema City Plzeň nabídne ve středu předpremiéru komedie Trable o Vánocích
Místo klidného předvánočního období shon, dárky, cukroví a zařizování. Tak asi vypadá advent u každé ženy. Vše dokonale připravit a vytvořit tak kouzelné Vánoce. Ovšem co si takhle odpočinout a zažít Štědrý večer na nečisto s kamarádkami v kině?

V Cinema City Plzeň vás 25. listopadu od 19:00 čeká příjemný večer zpestřený welcome drinkem  a předpremiérou vánoční komedie Trable o Vánocích. 

Film, který účastnice Ladies Night, oblíbeného večera určeného pro dámy, uvidí v předpremiéře ještě dříve, nese příznačný název Trable o Vánocích. O tom, že Vánoce nemusí být až zas tak v klidu se přesvědčí rodinný klan Cooperových,  u kterých se u stromečku sejdou čtyři celé generace rodiny, ale i spousta dalších neočekávaných hostů.  Film nabídne spoustu vtipných absurdních situací, které si ani jeden z členů rodiny neumí představit a způsobí téměř zhroucení nejednomu z nich. Film zrežírovala Jessie Nelson a v hlavních rolích se můžete těšit na Olivii Wilde, Amandu Seyfried, Diane Keaton, Anthonyho Mackie a Johna Goodmana. 

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit za 179 Kč na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!