Ladies Night v Cinema City Plzeň nabídne ve středu předpremiéru komedie Stážista i módní show

Ladies Night  v Cinema City Plzeň nabídne ve středu předpremiéru komedie Stážista i módní show
Není snad na světě žena, která by nemilovala módu. Ladies Night v Cinema City nabídne ženám vše, co je baví. Nechte manžela doma, obvolejte kamarádky a vyrazte do kina!

Čeká vás příjemný večer zpestřený welcome drinkem, módní přehlídkou a jako první uvidíte novou komedii z prostředí módního webu Stážista. To vše vás čeká v Cinema City Plzeň 21. října od 18:30.

Film, který účastnice Ladies Night, oblíbeného večera určeného pro dámy, uvidí v předpremiéře ještě dříve, než vstoupí oficiálně do kin, se odehrává v prostředí redakce módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). Její pracovní i osobní život ji zkříží Ben Whittaker (Robert De Niro), který nastoupí do redakce coby stážista. Na tom by nebylo ovšem nic divného, jenže Benovi je již 70 let a je v důchodu. Jednoho dne si však řekl, že věkem ani důchodem život nekončí,  a tak se vydává vstříc úplně neznámému prostředí módy. Již samotný námět filmu zaručuje skvělou komediální podívanou a přidáme-li k tomu fakt, že film je z dílny americké režisérky Nancy Meyers, která stála například za komediemi Past na rodiče či Lepší pozdě nežli později nebo Nějak se to komplikuje s Meryl Streep a Alecem Baldwinem, nesmíte si tento film nechat ujít. 

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Pro všechny příchozí bude navíc coby pozornost přichystán welcome drink a tematicky do děje filmu vás navodí módní přehlídka začky JennyJeshko.

Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit za 179 Kč na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!