Karlovy Vary: Jarní inovační workshop přinese téma automatizace a robotizace

Karlovy Vary:  Jarní inovační workshop přinese téma automatizace a robotizace
?Karlovarská agentura rozvoje podnikání spolu s partnery připravila poslední ze série inovačních workshopů. Tentokrát na téma stále sílící automatizace a robotizace. Přednášejícími budou odborníci ze společností zabývajících se dlouhodobě implementací těchto technologií.

Kromě konkrétních ukázek z realizovaných projektů nebude chybět diskuze a doporučení, jak se správně rozhodovat, na co dávat při implementacích pozor, nebo jaká je ekonomická stránka automatizačních projektů.   

V rámci workshopu nebudou chybět ani témata, jako například kolaborativní robotika a automatizace v logistice. V praktické části workshopu, která bude opět interaktivní, bude připravena ukázka kolaborativního robota UR a vozíků MiR, což jsou nástroje pro autonomní logistiku.

Účast na workshopu je zdarma, je však nutná předchozí registrace. Tu mohou zájemci provést pomocí elektronického formuláře. Workshop se uskuteční ve čtvrtek 24. 3. 2022 od 9 hodin v prostorách Podnikatelského inkubátoru KANOV (Závodní 278) v Karlových Varech. 

Zdroj: Krajské listy

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!