Karlovarští florbalisté změří síly se superligovými týmy

Karlovarští florbalisté změří síly se superligovými týmy
?Florbalisty týmu Hurrican Karlovy Vary čeká účast v Poháru Českého florbalu. Jedná se o skupinovou fázi poháru, která se hraje každoročně a účastní se jí týmy z Livesport Superligy a ty nejlepší celky z druhé nejvyšší české soutěže, kam patří také karlovarský A-tým.

Prvním soupeřem na domácí půdě bude pražský tým Black Angels, se kterým se domácí celek utkával v rámci 1. ligy než se soupeři podařilo postoupit do nejvyšší soutěže. Zápas se odehraje v úterý 10. 8. 2021 od 20 hodin v Hale míčových sportů v Karlových Varech.

Ve čtvrtek 19. 8. 2021 od 20 hodin rozehrají zápas místní florbalisté  s hráči FBŠ Bohemians, kteří jsou jejich každoročními pohárovými soupeři. Tým z Prahy zakončil základní část 3. místem, tento skvělý výkon však již nedokázal potvrdit v play off.

Posledním pohárovým soupeřem hráčů Hurrican Karlovy Vary bude FBC Česká Lípa. Tento tým patří mezi 14 nejlepších celků v republice. Na svém kontě má již čtyři superligové sezóny, v nichž si třikrát zapsal desáté místo. Bilance z posledního vzájemného utkání, které se odehrálo v roce 2016, hovoří pro tým ze severu Čech. Tehdy si z Karlových Varů odvezl vítězství.

Další informace naleznete na webových stránkách FB Huriccan Karlovy Vary.


Zdroj: Krajské  listy Karlovarského kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!