Kam se vydat, když jste vyčerpaní a potřebujete na chvíli vypnout? Pivní lázně v Nepomuku jsou tou správnou volbou

Kam se vydat, když jste vyčerpaní a potřebujete na chvíli vypnout? Pivní lázně v Nepomuku jsou tou správnou volbou
Když je toho na vás moc, jste unavení, bez energie a bez chuti do čehokoliv, je nejlepší vypnout. A jak nejlépe načerpat novou energii? Relax, masáž, wellness, dobré jídlo, výborné pivo a spoustu příjemných zážitků. To vše na jednom místě si můžete užít v Pivních lázních v Nepomuku.

Za mě jsou výše zmíněné způsoby odpočinku ty nejlepší. Když potřebuji vypnout, zajdu si například do vířivky či právě na masáž nebo na wellness. Samozřejmě miluji také výborné jídlo a pivo, proto mám radost, že to vše mohu najít na jednom místě, a to v Pivních lázních v Nepomuku.

Ruku na srdce. Jak často si dopřáváte opravdový relax? 

Doba se stále zrychluje a lidé často zapomínají na sebe a svou psychickou pohodu. Stejně tak to mám i já. Práce mi nedá spát, chci mít vše včas hotové a kolikrát pracuji i v noci či o víkendu. V tom všem koloběhu zapomínám na sebe i na to, že bych měla ten svůj mozek také někdy vypnout, abych získala čerstvou energii a mohla pracovat s větší lehkostí. Máte to podobně? Pak je na čase začít myslet na sebe.

Jste z Plzeňského kraje a nevíte, kam se vydat za pořádným odpočinkem? Asi tušíte, kam tím mířím

Přímo v areálu Pivních lázní se můžete skvěle najíst v restauraci U Zeleného stromu, která je pilotním projektem největšího českého franchisingového konceptu Švejk Restaurant. Zde si kromě tradiční české kuchyně pochutnáte na dobrotách z hovězího masa, které pochází z jejich vlastní ekologické farmy

Co se piva týče, je nad slunce jasné, že to stojí za to! Zde kralují svrchně i spodně kvašená piva a speciály z pivovaru Zlatá kráva. Pivo si můžete vychutnat buď přímo na pokoji díky vlastní pípě nebo v Šalandě, originálním prostoru přímo v srdci pivovaru s unikátním výhledem na varnu. 

Jak jsem již zmínila, wellness či masáže vám dovolí vypnout mozek a načerpat novou energii. Stačí se naložit do dřevěných kádí a užít si koupel, která je založena jak jinak než na přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo. Stres a starosti můžete vyplavit také ve vířivce, sauně nebo relaxační místnosti. Můžete se vydat také na zdravotní procházku po okolí nebo vyrazit autem na výlet po zajímavých místech.

Dali jste mi za pravdu a máte chuť zrelaxovat celé tělo a mozek? Dejte na mě a vyrazte do Pivních lázní co nejdříve, uvidíte, jak se vám uleví. Já sama jsem při psaní tohoto článku měla tendenci kliknout na objednávkový formulář a ihned vyrazit. Jen najít nejbližší volný termín a jedu.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: www.pivnihotel.cz
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel

Andrea Ježková, redaktorka mediální skupiny REGION24

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!