Dopřejte si se svou milovanou polovičkou romantický pobyt v Pivních lázních v Nepomuku a užijte si společné chvíle plné radosti a odpočinku

Dopřejte si se svou milovanou polovičkou romantický pobyt v Pivních lázních v Nepomuku a užijte si společné chvíle plné radosti a odpočinku
Lázně, vířivka, masáže, skvělé jídlo, výtečné pivo a mnoho dalšího. Vezměte svou lásku do Pivních lázní a prožijte nezapomenutelný pobyt v ráji odpočinku.

Pivní lázně jsou určeny pro každého, kdo si potřebuje odpočinout a na chvíli se zastavit. Nejlépe si užijete pobyt se svým milovaným či svou milovanou.

Relaxační pobyt ve dvou

Ve dvou se to lépe táhne a ve dvou se i lépe relaxuje. VPivních lázních společně oživíte svůj vztah a zároveň si krásně odpočinete. Sdílet společné chvíle je k nezaplacení, a proto jistě oceníte pobyt v Pivních lázních, kde si užijete relax i různé odpočinkové procedury naplno. Čekají na vás například masáže, peelingy, wellness či koupel v přírodních extraktech, ze kterých se vyrábí pivo.

Zdravotní výhody Pivních lázní

Největší zdravotní výhodou při pobytu v Pivních lázních je samozřejmě zbavení se stresu, napětí i negativních myšlenek. Díky masážím uvolníte své tělo i mysl, vsauně se pořádně zregenerujete a například Kneippovy lázně vám pomohou zrychlit metabolismus. Jednoduše zde získáte spoustu pozitivních výhod pro celé vaše tělo i ducha. Navíc se svou polovičkou posílíte váš vztah a zažijete extázi v podobně příjemně strávených společných chvil.

Perfektní vánoční dárek? Překvapte svou lásku poukazem doPivních lázní

Chcete překvapit svého partnera či partnerku něčím extra? Objednejte dárkový poukaz do Pivních lázní! Vybrat si můžete zrůzných variant. S tímto dárkem se rozhodně trefíte a vaše polovička bude mít zajisté obrovskou radost. Získáte plusové body.

Vánoce jsou díky volným dnům perfektní příležitostí zajet na relaxační pobyt. Nepropásněte svou šanci na volný pokoj a zarezervujte si pobyt v Pivních lázních co nejdříve.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: Pivní lázně s ubytováním
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!