Dámy, přijďte si užít vánoční Ladies Night v Cinema City Plzeň!

Dámy, přijďte si užít vánoční Ladies Night v Cinema City Plzeň!
Přijďte si oddechnout od vánočního shonu na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás čeká projekce nového filmu Matky na tahu o Vánocích. Dne 6. prosince vás v Plzni čeká mimo projekce filmu i welcome drink!

Všechny ženy to znají. Vánoce jsou svátky klidu a míru, avšak těsně před nimi je tu milion úkolů, aby vše bylo v den „D“ dokonalé! Nakoupit dárky pro celou rodinu, napéct, navařit, nazdobit a tak dále. My však apelujeme na všechny zvás, nezapomínejte také na sebe a na své kamarádky a přijďte si oddechnout od vánočního shonu na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás čeká projekce nového filmu Matky na tahu o Vánocích. Dne 5. a 6. prosince vás ve vybraných kinech čeká mimo projekce filmu i welcome drink, bohatá tombola
a zajímavý doprovodný program.

Tak neváhejte, svolejte kamarádky, sestry, tety a přijďte si po vánočních nákupech užít také trochu odpočinku a zábavy. Na akci Ladies Night vás totiž čeká projekce nové komedie Matky na tahu o Vánocích, kde se v hlavních rolích objeví oblíbené herečky Mila Kunis, Kristen Bell a Kathryn Hahn. Jak už název filmu napovídá, těšit se můžete na příběh tří rebelských matek, které už mají dost věčného uklízení, zdobení a shánění dárků pro celou rodinu. Rozhodnou se vzbouřit a užít si tentokrát Vánoce po svém, to ovšem netuší, že se ohlásí hosté, kteří s jejich představou dokonalých svátků nebudou souhlasit, a to jejich vlastní matky!

Nenechte si ujít tuto vánoční komedii, obvolejte kamarádky a rezervujte si včas svoje místa na prosincové Ladies Night v Cinema City!

V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hodin ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hodin pak bohatá tombola v sále. Příjemnou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Matky na tahu o Vánocích, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do našich kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné již nyní zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

Oblíbenou akci Ladies Night můžete navštívit v těchto vybraných kinech:

6. prosince 2017 od 19:00 hod.

Cinema City Plzeň, cena 189 Kč

Cinema City Velký Špalíček, cena 204 Kč

5. prosince 2017 od 19:00 hod.

Cinema City Nový Smíchov, cena 209 Kč

Cinema City Ostrava, cena 190 Kč

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!