Chodov: Napadený muž musel být hospitalizován

Chodov: Napadený muž musel být hospitalizován
Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 27letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Toho se měl dopustit na konci července v Chodově.

Na místě veřejnosti přístupném měl fyzicky napadnout 46letého muže několika údery pěstí přímo do obličeje. Zranění muže si vyžádalo lékařské ošetření s následnou hospitalizací a dokonce i operací. Za své jednání může být obviněný muž v případě prokázání viny potrestán u soudu odnětím svobody až na tři roky.

V Chodově mělo dojít k přečinu výtržnictví i na konci měsíce srpna před místní restaurací. Pětačtyřicetiletý muž měl nejprve chrstnout sklenici piva do obličeje 55leté ženě a strčit do ní. V důsledku toho žena upadla na zem a výše uvedený muž se k ní měl sklonit, aby jí zřejmě dále fyzicky napadl. V tom mu však zabránil 50letý muž, který měl druhého muže fyzicky napadnout pěstmi do obličeje. Následně se mezi sebou oba měli vzájemně fyzicky napadat. V důsledku jedné rány do obličeje upadl 45letý muž na zem, kde zůstal ležet. Toto napadení si vyžádalo lékařské ošetření a převoz Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Oba muži si nyní na obvodním oddělení v Chodově vyslechli sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za který jim v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!