Chodov: Na Bílé vodě se občerstvíte i v dalších letech

Chodov: Na Bílé vodě se občerstvíte i v dalších letech
Sotva na Bílé vodě skončila letní sezóna, město už začalo s přípravou na tu nadcházející. Radnice tak mimo jiné v těchto dnech prodloužila smlouvu s provozovatelem, který návštěvníkům zajišťuje občerstvení. „Stávající spolupráci jsme vyhodnotili jako dobrou, lidé byli se službami spokojeni,“ poznamenal starosta Chodova Patrik Pizinger.

Pivo, nealko, klobásy a další sortiment budou k dispozici nejméně po další tři roky, vždy od počátku května až do posledního září, záležet bude na klimatických podmínkách.

Kromě zajištění občerstvení pracuje Chodov na přípravě stavby, která příští rok, ještě před letní sezónou, přivede od hotelu Nautilus až k Bílé vodě bezpečný chodník.

Zhruba ve stejnou dobu se zároveň začne s komplexní úpravou hlavního vstupu. Po skončení prací bude v místě více parkovacích stání, nový mobiliář, zeleň, vstupní portál a skatepark.

Bílá voda se v posledních letech stala vyhledávanou lokalitou atraktivní jak pro milovníky koupání v přírodě, tak pro turisty a cyklisty. Hygienici navíc kvalitu tamní vody pravidelně hodnotí jako výbornou.

Zdroj: Město Chodov

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!