Chodov: Muž odcizil několik jízdních kol

Chodov: Muž odcizil několik jízdních kol
Policisté z obvodního oddělení Chodov sdělili třiatřicetiletému muži ze Sokolovska podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Třiatřicetiletý muž měl ve druhé polovině července letošního roku kolem třiadvacáté hodiny večerní na Sokolovsku u jednoho z restauračních zařízení odcizit volně přístupný reproduktor s příslušenstvím, který byl v jedné z místností. Muž měl následně odejít zadním vchodem. Jen o den později měl přijít k areálu jedné z firem. Měl vstoupit na pozemek, kde si všiml jízdního kola na stojanu. Jízdní kolo měl dotlačit k oplocení, přehodit jej a z místa utéct. 

V první polovině srpna letošního roku měl na Sokolovsku přijít k zadnímu vchodu restauračního zařízení. Následně měl vniknout dovnitř, odkud odcizil jízdní kolo. Na konci srpna letošního roku měl muž krást naposledy. V Chodově na Sokolovsku měl přistoupit u zahrádkářské kolonie k jízdnímu elektrickému kolu, které měl odcizit a z místa odejít. 

Svým jednáním měl třiatřicetiletý muž způsobit škodu přibližně 30 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí třiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen. 

nprap. Jan Bílek

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!