Cheb: Opravy na Pražské zahájeny, chystá ve Vrázova (TV Západ)

Cheb: Opravy na Pražské zahájeny, chystá ve Vrázova (TV Západ)
V Chebu se pro následující týdny musí řidiči připravit na dopravní omezení. Kromě zavřeného Amerického mostu z důvodu rekonstrukce v Havlíčkově ulici, což je městská akce, zahájila Krajská správa a údržba silnic práce v hlavní dopravní tepně v Pražské ulici.

Na komunikaci Pražská (v úseku přejezdu nad kolejištěm ČD v blízkosti autosalonu Manfred Schöner po parkoviště před viaduktem) dochází od 15. dubna do 14. června 2024 k výměně asfaltového povrchu vozovky. Řidiče po dobu opravy komunikace čeká dopravní omezení rychlosti, provoz však bude v obou směrech zachován. 

Dále pak souvislosti s výstavbou nové stanice drážních hasičů ve Vrázově ulici budou na krajské komunikaci v době od 22. dubna do 5. července  2024 prováděny stavební práce (výstavba vodovodní přípojky, přeložky sítí a vybudování propustku pod komunikací). V souvislosti s těmito stavebními úpravami bude spojena částečná uzavírka vozovky, provoz bude řízen kyvadlově. Město Cheb jednalo o možnosti změny termíny začátku stavebních prací v ulici Vrázova (shoda termínu v ul. Pražská), to se však nepodařilo, z důvodu návaznosti dalších stavebních prací, vyjednat. 

Od 2. července se pak chystá dvouměsíční oprava komunikace na hrázi Jesenice. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!