AKTUALIZACE - Požár bytu v panelovém domě v Železném Brodě

AKTUALIZACE - Požár bytu v panelovém domě v Železném Brodě
JABLONECKO – Aktuálně šetříme okolnosti a příčiny vzniku požáru v jednom z bytů v panelovém domě v Železném Brodě.
AKTUALIZACE - Požár bytu v panelovém domě v Železném Brodě JABLONECKO – Aktuálně šetříme okolnosti a příčiny vzniku požáru v jednom z bytů v panelovém domě v Železném Brodě.  AKTUALIZACE ze dne 15. 4. 2024 ve 13.30 hodin: Kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v Jablonci nad Nisou zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Ohledání místa požářiště provedou policisté společně s hasiči zítra v dopoledních hodinách.

nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje _________________________________________________________________________________________________________________

Dnes dopoledne krátce po půl desáté policisté na lince 158 přijali oznámení o požáru v jednom z bytů v panelovém domě v Železném Brodě v ulici Jiráskovo nábřeží. Na místo samozřejmě okamžitě vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému. Hasičům se podařilo požár velmi rychle lokalizovat. Na základě dosud zjištěných informací bylo z panelového domu evakuováno 20 osob, z nichž tři se nadýchali kouře – dvě osoby byly ošetřeny zdravotníky ošetřeny na místě a třetí byla posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezena na vyšetření do jablonecké nemocnice. Veškeré okolnosti a příčiny vzniku požáru na místě nyní zjišťujeme. Předmětem tohoto šetření je samozřejmě stanovení předběžné výše způsobené škody.


15. 4. 2024
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!