Mateřské a základní školy v Plzni většinou drží ceny obědů
Z desítek městských zařízení jich zdražuje s novým školním rokem jen pět. Rozdíl dělá 2 až 4 koruny za jídlo.
Doporučení redakce: prohlédněte si nabídku kvalitní švýcarské dezinfekce a dezinfekčních prostředků řady ANIOS - STÉRIDINE - GARCIN.
Z desítek městských zařízení jich zdražuje s novým školním rokem jen pět. Rozdíl dělá 2 až 4 koruny za jídlo.
Ženy v sokolovské porodnici si mohou nově přizpůsobit snídaně svým stravovacím zvyklostem i chuti. Porodnice jim totiž začala připravovat snídaně formou švédského stolu. Tedy formou, kdy jsou nejrůznější pokrmy vyloženy na jednom velkému stole, odkud si každý strávník bere jen to, na co má zrovna chuť.
Od roku 2008 vaří restaurace Parlament tradiční česká jídla a čepuje lahodné české pivo pro místní i pro turisty v srdci Karlových Varů! Pokud máte rádi čerstvé a sexy pokrmy v kombinaci s perfektně načepovaným pivem či sklenkou nějakého svěžího drinku, zamiřte právě do této zavedené restaurace se zajímavým názvem Parlament. Ale nebojte, politiku zde řešit nemusíte!
Od roku 2008 vaří restaurace Parlament tradiční česká jídla a čepuje lahodné české pivo pro místní i pro turisty v srdci Karlových Varů! Pokud máte rádi čerstvé a sexy pokrmy v kombinaci s perfektně načepovaným pivem či sklenkou nějakého svěžího drinku, zamiřte právě do této zavedené restaurace se zajímavým názvem Parlament. Ale nebojte, politiku zde řešit nemusíte!
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Potraviny v ČR vyhazují hlavně domácnosti, zhruba pětina jich vzniká při zpracování.
Žáci kuchařských oborů při distanční výuce vařili a vyráběli zajímavé pokrmy
Nová přístavba budovy Střední školy stravování a služeb Karlovy Vary byla dokončena již v březnu, ale její slavnostní otevření přerušila koronavirová pandemie a následná nepřítomnost žáků ve škole. K uvedení do provozu došlo se začátkem nového školního roku za přítomnosti hejtmana Karlovarského kraje Petra Kubise, který zároveň také předvedl své schopnosti u rozpálené plotny.
Již 21. ročník stále populárnější, ale i náročnější gastronomické soutěže žáků středních škol „Lázeňský pohárek“ proběhl letos v mikulášské atmosféře v prostorech slavnostního sálu Grandhotelu Pupp.
V rámci pravidelných kontrol sezónního sortimentu se v letních měsících inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) zaměřují mj. na kontroly jakosti a bezpečnosti točených i kopečkových zmrzlin a ledů do nápojů v provozovnách společného stravování.
Karlovarský kraj by se měl opět zapojit do projektu Obědy do škol, jehož cílem je zabezpečit bezplatné školní stravování dětem, které jsou ohroženy chudobou a sociálním vyloučením.