23. března 2024 proběhnou na Křemežském náměstí Jarní sousedské trhy

23. března 2024 proběhnou na Křemežském náměstí Jarní sousedské trhy
23. března 2024 proběhnou na Křemežském náměstí Jarní sousedské trhy Křemže 2024, plné jarních barev a swingu. Navštívit můžete stánky s dobrotami, koupit si různé zboží od obchodníků, doporučeno pro děti a dospělé.

23. března 2024 se Křemežské náměstí promění v úchvatnou podívanou plnou jarních barev a svěžích tónů. Na programu jsou totiž Jarní sousedské trhy Křemže 2024, které přinesou nejen výbornou atmosféru, radost a zábavu, ale také jedinečnou příležitost prožít nezapomenutelný den plný zážitků.

Jako tradičně se můžete těšit na nádherně vytvořené stánky, které budou vonět svěžími dobroty od našich místních kuchařů, pekařů a cukrářů. Na trzích bude k nalezení i široká nabídka dobrého jídla a pití, které jsou již neodmyslitelnou součástí této akce. Množství šikovných a poctivých obchodníků bude také nabízet své zboží, jako jsou drobné dekorativní předměty, šperky, oděvy, textil, keramiku, řemeslné výrobky a potraviny.

Pro nejmenší návštěvníky je připravena zábava ve formě velikonoční dílny a také volné tvoření v parku, které zaručí hodiny zábavy a rozvoje kreativity. Návštěvníci trhů si navíc budou moci vyzkoušet, jak se plete pomlázka a nakoupit si stylové velikonoční dekorace.

V prostorách radničního sálu bude k vidění velikonoční výstava, kterou pořádají Dary ze statku. Těšit se můžete i na hudební doprovod ve formě odpoledních swingových tónů. Kapelníkem a průvodcem touto hudební částí programu bude Jakub Šafr se svým swing triem Avalon.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!