Chodov: Město čeká v červnu odstávka teplé vody

Chodov: Město čeká v červnu odstávka teplé vody
Společnost Karlovarská teplárenská, a.s. ve spolupráci s provozovatelem soustavy centralizovaného zásobování teplem (SCZT), společností Karel Holoubek Trade Group a.s., provede rozsáhlou opravu tepelného napáječe. Vzhledem k častým poruchám v začátku roku 2024 byl stav tepelného napáječe v únoru zkoumán společností Energoservis s.r.o. Chomutov a práce budou prováděny na základě jejích doporučení.

Oprava započne 3. června, v mimotopném období, a ukončena bude 12. července. Práce na tepelném napáječi budou mít dopad na odběratele města Chodov, a to v období od 4. do 11. června, kdy bude z důvodu oprav provedena kompletní odstávka v dodávkách tepla a teplé vody. V Karlových Varech se kompletní odstávka v dodávce tepla a teplé vody dotkne ulice Nerudova, Karlovy Vary – Stará Role, a to od 18. června v délce trvání 14 dní.

Při opravách bude provedena kontrola tepelného napáječe pracovníky Vysoké školy chemickotechnologické Praha, a to jak za účelem stanovení příčin poruch, tak i odhadu životnosti jednotlivých částí.

Všichni odběratelé, kterých se dotkne kompletní odstávka dodávek tepla a teplé vody, budou o konkrétních termínech samozřejmě přímo informováni.

Zdroj: Město Chodov

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!